توسعه روز افزون اینترنت و دنیای مجازی بدون شک بر روی تمامی صنایع تاثیر گذاشته و در آنها ورود پیدا کرده است. دیجیتال مارکتینگ و صنعت گردشگری در عصر کنونی در هم تنیده شدهاند و نمونهای از این تاثیر هستند. مسافران میتوانند با یک سرچ ساده در گوگل، تمامی اطلاعات مربوط به مقصد یا بلیطهای مسافرتی خود را مشاهده کنند. اینترنت به مدیران شرکتهای مسافرتی و گردشگری کمک میکند تا هرچه سریعتر و بهتر، خدمات خود را ارائه کنند. کانون تبلیغاتی ملل رسانه در این مقاله قصد دارد شما را با انواع دیجیتال مارکتینگ در صنعت گردشگری آشنا کند.
دیجیتال مارکتینگ و صنعت گردشگری
همانطور که گفته شد، تغییر صنعت گردشگری به دست دیجیتال مارکتینگ و انواع روش های تبلیغاتی از تحولات بزرگ این صنعت در سالیان اخیر شناخته میشود. اما چطور دیجیتال مارکتینگ موفق به تغییر صنعت گردشگری شد؟ با تاثیرات شگفت انگیزی که روی این صنعت گذاشت و همچنین مزایا و ویژگیهایی که در اختیار صاحبان کسب و کارهای صنعت گردشگری قرار داد. در ادامه به ذکر آنها پرداختهایم.
انتقال سریع اطلاعات
قبل از ظهور محتوای دیجیتال و اساساً دیجیتال مارکتینگ، هیچ رسانه مناسبی برای انتقال جهانی اطلاعات به تعداد زیادی از مردم در سرتاسر جهان وجود نداشت. دیجیتال مارکتینگ و صنعت گردشگری در این موضوع که امکان انتقال سریع اطلاعات به وسیله رسانههای دیجیتالی به وجود آمده است، به هم گره خوردهاند. درواقع هر اتفاق جدیدی که در صنعت گردشگری بیفتد، رسانههای اجتماعی میتوانند پیام آنرا به میلیونها نفر در سرتاسر جهان برساند.
دریافت بازخورد (Feedback)

یکی از مهمترین مواردی که دیجیتال مارکتینگ و صنعت گردشگری را با هم همراه کرده، امکان دریافت بهتر بازخورد است که رسانههای دیجیتالی ایجاد کردهاند. مخصوصاً در صنعت گردشگری، دریافت و تحلیل سریع و صحیح بازخوردها اهمیت بسیار زیادی دارد. با ابزارهایی مانند فیسبوک یا اینستاگرام بیزینس میتوان به راحتی نظرات افراد را درباره هتلها، کافهها و سایر مکانهای گردشگری دریافت و بررسی کرد.
دریافت بازخورد باعث میشود که شرکتهای مسافربری و هتلها، با بررسی آنها نقاط ضعف و قوت خود را بشناسند و در جهت آنها قدم بردارند. بنابراین به طور کلی، نقش دیجیتال مارکتینگ در صنعت گردشگری با تغییر الگوی خدمات مشتریان و روش های تبلیغات محیطی، بیشتر محسوس است.
درباره OKR در کسب و کار ها چه میدانید؟
صرفه جویی در زمان
مولفه زمان نیز جزو موارد تاثیر گذار بر رابطه تنگاتنگ دیجیتال مارکتینگ و صنعت گردشگری است. قبل از ظهور دیجیتال مارکتینگ و رسانههای اجتماعی، افرادی که قصد سفر داشتند باید زمان زیادی را برای بررسی مقصد و هتلهای موجود میکردند که اغلب به نا امیدی از سفر منجر میشد. ظهور اپلیکیشنها و وبسایتهای گردشگری سبب شد که افراد در سریعترین زمان ممکن به جستجوی بهترین رستورانهای شهر یا هتلهای مقصد سفر خود بپردازند.
امکان برقراری روابط جهانی
با ورود اپلیکیشنهایی مانند فیسبوک، توییتر، اینستاگرام و… به بازار تکنولوژی، صاحبان کسب و کارهای مربوط به صنعت گردشگری میتوانند به راحتی با مشتریانشان در سرتاسر جهان ارتباط برقرار کنند. دیجیتال مارکتینگ و صنعت گردشگری در این زمینه نیز به هم مربوط شدهاند؛ چرا که مولفه مکان از گستره ارتباطی میان شرکتها و حتی کشورهای فعال در صنعت گردشگری تقریباً حذف شده است. ظهور دیجیتال مارکتینگ در این صنعت باعث ارتقاء گردشگری در سرتاسر جهان و بهبود روابط بین الملل کشورها شده است. دیجیتال مارکتینگ با تاثیر بسیار زیاد خود، جهانگردی و گردشگری را به رشد بالایی رسانده است.

به روز نگه داشتن
دیجیتال مارکتینگ به صنعت گردشگری کمک کرده تا شرکتهای این حوزه از تغییرات عمدهای که برای بازار تکنولوژی و این صنعت در عرصه دیجیتال رخ میدهد، عقب نمانده و دائما به روز شوند. هر روز برنامههای بی شماری به ارائه خدمات به روز برای مشتریان در حوزههایی مثل آژانسهای مسافرتی سرویس دهی میکنند. آژانسهای مسافرتی و شرکتهای گردشگری با استفاده از ابزارهای دیجیتال از ارائه سرویس برتر و به روز به مشتریانشان اطمینان حاصل میکنند و این نقطه عطف دیجیتال مارکتینگ و صنعت گردشگری میتواند باشد.
تغییر کلیت بازاریابی
قبل از ظهور تکنولوژی و دیجیتال مارکتینگ در صنعت گردشگری، از روشهای معدود و سنتی همچون بازاریابی دهان به دهان استفاده میشد. با ورود تبلیغات دیجیتالی به این صنعت شاهد رونق شدید بازار شرکتهای گردشگری و مسافرتی بودیم و هستیم. در حال حاضر بسیاری از شرکتهای مسافرتی و گردشگری، محصولات خود را از طریق رسانههای اجتماعی به فروش میرسانند تا خریداران بیشتری به آنها دسترسی پیدا کنند. بنابراین دیجیتال مارکتینگ و صنعت گردشگری در مقولهی تغییر کلیت بازاریابی این صنعت نیز به هم گره خوردهاند.
بسترهای تبلیغاتی بیشتر

با ظهور دیجیتال مارکتینگ، علاوه بر شبکههای اجتماعی، بسترهای تبلیغاتی متفاوتی برای تبلیغات صنعت گردشگری ایجاد شده است. یکی از این بسترها، وبلاگ است که میتواند روزانه مطالبی را با هدف بازاریابی محتوای گردشگری به میلیونها نفر ارائه کرده و از این طریق، خوانندگان مطلب را به مشتریان پر و پا قرص کسب و کار تبدیل کند.
کانون تبلیغاتی ملل رسانه
حتماً تا کنون متوجه پیوند ناگسستنی دیجیتال مارکتینگ و صنعت گردشگری و نقش گسترده آن بر رونق این صنعت شدهاید. چیزی که اهمیت دارد، اجرای صحیح بازاریابی دیجیتال است که نیازمند تجربه، مهارت و هزینه است. ما در کانون تبلیغاتی ملل رسانه آماده ارائه مشاوره دیجیتال مارکتینگ صنعت گردشگری به شما صاحبان ایده یا کسب و کار هستیم.